Certifierad installatör av avloppsanläggningar

Vi sätter alltid kvalitén i första hand!

Avloppsanläggningar

Vi är certifierade (ME-Diplom) för installation av avloppsanläggningar. Vi tar hand om allt från provgrop, kontakt med miljökontoret/kommunen, ansökan, hjälp vid planering och utformning, val av anläggning, till det kompletta genomförandet av en ny avloppsanläggning. Vi ger er en kostnadsfri offert.

Vi kan erbjuda alla sorters avloppsanläggningar; markbädd, infiltration eller reningsverk, stora som små. Vi arbetar nära flera stora svenska tillverkare av anläggningar vilket borgar för hög kvalitet.

Vi har stor erfarenhet i och med att vi har arbetat med avloppsanläggningar sedan 1973.
Ca 700 anläggningar har det blivit genom åren.

Kontakta oss för mer information!

Kontor: 0320 – 422 00
Hans Svensson: 0705 – 28 28 78
E-post: info@kinnagraev.se

Husgrundsdränering

Med dräneringar kan det vara svårt att lämna ett aktuellt pris utan påseende på plats. Vi förhandlar hela tiden med, dom största och förmodligen bästa, tillverkarna av material så att vi kan erbjuda bästa möjliga slutresultat.

Vårt mål

Vår huvudinriktning är att bli bästa alternativet när det gäller avloppslösningar. Vi vill vara med och utveckla enskilda avlopp för långsiktiga och hållbara avlopp. Detta i nära relation med våra leverantörer vilket medför att vi hela tiden ligger i framkant samt att vi är med och påverkar utvecklingen.

Vi sätter alltid kvalitén i första hand.